Vyberte prosím pobočku zásilkovny.

Kontrola e-mailu

Zadaný e-mail už existuje. Prosíme, přihlašte se.


Upozornění!

Toto zboží nelze vložit do košíku!

V košíku již máte vložený stejný produkt. V  tomto případě již nelze přidat jeho bezplatnou ukázku.

Upozornění!

V košíku se nacházelo zboží, které bylo přepsáno!

Z košíku byla odebrána bezplatná ukázka produktu, který si v objednávce kupujete.

Hledanému výrazu, neodpovídají žádné záznamy.

0 Kč

NavigaceNavigace Taktik 0
Pohostinství & gastronomie 2
Pohostinství & gastronomie 2
  • 229 Kč 15 ks a více
  • 249 Kč méně než 15 ks
  • Cena:
  • 249 Kč méně než 15 ks
  • 229 Kč 15 ks více

Připravujeme

Pohostinství & gastronomie 2

Novinka

Připravujeme


Pohostinství & gastronomie 2

2. díl z moderní pětidílné učebnicové řady Pohostinství a gastronomie je určen pro učňovský obor kuchař-číšník i pro hotelové školy. Je plně v souladu s platným RVP pro odborný předmět Technologie přípravy pokrmů. Rozdělen je do 10 tematických celků od bezpečnosti práce a správného skladování potravin přes základní techniky v kuchyni (vaření, dušení, pečení nebo smažení) až po význam i kritiku konveniencí. Důraz klade na nové trendy ve stravování, alternativní způsoby ve výživě i odraz zdravého životního stylu v gastronomii.

Počet stran: 200 celobarevných stran A4


  • 229 Kč 15 ks a více
  • 249 Kč méně než 15 ks
  • Cena:
  • 249 Kč méně než 15 ks
  • 229 Kč 15 ks více

Připravujeme

2. díl z moderní pětidílné učebnicové řady Pohostinství a gastronomie je určen pro učňovský obor kuchař-číšník i pro hotelové školy. Je plně v souladu s platným RVP pro odborný předmět Technologie přípravy pokrmů. Rozdělen je do 10 tematických celků od bezpečnosti práce a správného skladování potravin přes základní techniky v kuchyni (vaření, dušení, pečení nebo smažení) až po význam i kritiku konveniencí. Důraz klade na nové trendy ve stravování, alternativní způsoby ve výživě i odraz zdravého životního stylu v gastronomii.

Počet stran: 200 celobarevných stran A4


Obsah
Obsah

V souladu s RVP

10 tematických okruhů:

  • Bezpečná a zdravá práce (bezpečnost práce, první pomoc, onemocnění, bezpečnost potravin)
  • Sklady (podmínky ve skladu a druhy skladů; obstarávání, převzetí a vydávání zboží; kontroly a hodnocení skladů)
  • Kuchyně jako výrobní středisko (popis pracovního místa v pohostinství; kuchyně – mé pracoviště; typy kuchyní a vybavení)
  • Práce s informacemi (plánovaní vlastní práce, profesní rozvoj, práce s odbornou literaturou)
  • Základní techniky v kuchyni (předběžná příprava potravin, zpracování potravin, tepelná úprava potravin)
  • Polévky a vývary (význam polévek, přehled druhů polévek: čiré, zahuštěné a speciální)
  • Omáčky (význam omáček, způsoby jejich zjemňování a zahušťování; přehled základních omáček; charakteristiky a servírování omáček; nejznámější české omáčky; máslové směsi)
  • Přílohy (význam a rozdělení příloh)
  • Bezmasé pokrmy (význam a rozdělení bezmasých pokrmů)
  • Konvenience (význam, rozdělení, kritika a využití polotovarů)
Máte dotaz?
Jméno a příjmení: Firma:
Email: Telefon:
Zpráva:

TAKTIK Vydavatelství s.r.o.
IČ: 223 95 911
Argentinská 1621/36
170 00, Praha 7
Obchodní podmínky

Kontakt
Zákaznická linka : 226 256 081
Linka pro fakturaci 226 256 084
Email: taktik@etaktik.cz
GDPR

Sklad:
Taktik Vydavatelství s.r.o, ulice mjr. Antona Matuška 511 CT Park - hala ZAR6
DOLNY HRICOV, 01341, SLOVENSKO

Kontaktní formulář
Zde klikněte


Pokud si přejete dostávat aktuální novinky, zadejte Váš e-mail.

Stiskem tlačítka "Odeslat" souhlasíte s tím, že vás naše společnost může kontaktovat za účelem řešení vašeho požadavku. Více informací o nakládání s osobními údaji naleznete v Zásadach zpracování osobních údajů.